۱۳۹۳ آذر ۲۸, جمعه

پن کیک








مواد لازم : 




تخم مرغ : 1 عدد

شیر : 1 لیوان

شکر : 2 – 3 قاشق غذاخوری

آرد : 4 قاشق غذاخوری

بیکینگ پودر : 1 قاشق مرباخوری

وانیل : 1 ق م وانیل مایع یا نوک ق چ وانیل شکری

نمک : نوک ق چ

روغن : 2 ق غ

طرز تهیه :

تخم مرغ را در ظرفی شکسته و هم زده تا فقط سفیده و زرده مخلوط شود . بعد بترتیب وانیل ، شیر ،شکر ، نمک را اضافه و هم زده تا مخلوط شوند . آرد را الک کرده و با بیکینگ پودر مخلوط و به مایع اضافه میکنیم . بعد روغن را افزوده و مایع را برای 10 دقیقه استراحت داده و بعد یک تابه را روی حرارت گذاشته تا داغ شود و با ملاقه مایع را درون تابه ریخته ، وقتی تمام سطح روی پن کیک حباب دار شد برگردانده تا طرف دیگر آن هم بپزد . 





حرارت را طوری تنظیم کنید که پن کیکها نسوزد . میتوانید آنها را با عسل ، خامه و یا انواع شیره میل بفرمایید . نوش جان  


هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...