مواد لازم :
تخم مرغ : 1 عدد
شیر : 1 لیوان
شکر : 2 – 3 قاشق غذاخوری
آرد : 4 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر : 1 قاشق مرباخوری
وانیل : 1 ق م وانیل مایع یا نوک ق چ وانیل شکری
نمک : نوک ق چ
روغن : 2 ق غ
طرز تهیه :
تخم مرغ را در ظرفی شکسته و هم زده تا فقط سفیده و زرده
مخلوط شود . بعد بترتیب وانیل ، شیر ،شکر ، نمک را اضافه و هم زده تا مخلوط شوند .
آرد را الک کرده و با بیکینگ پودر مخلوط و به مایع اضافه میکنیم . بعد روغن را
افزوده و مایع را برای 10 دقیقه استراحت داده و بعد یک تابه را روی حرارت گذاشته
تا داغ شود و با ملاقه مایع را درون تابه ریخته ، وقتی تمام سطح روی پن کیک حباب
دار شد برگردانده تا طرف دیگر آن هم بپزد .
حرارت را طوری تنظیم کنید که پن کیکها
نسوزد . میتوانید آنها را با عسل ، خامه و یا انواع شیره میل بفرمایید . نوش جان
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر