۱۳۹۳ دی ۲, سه‌شنبه

دسر پاناکوتای انار









مواد لازم :


انار : 1 عدد دانه شده

ژله انار : نصف بسته ( ژله قرمز رنگ )

آب جوش : 1 لیوان

شیر : 1 لیوان

خامه صبحانه : 200 گرم

شکر : 2 – 3 قاشق غذاخوری

پودر ژلاتین : 2 قاشق مرباخوری

وانیل : 1 قاشق مرباخوری مایع یا نوک قاشق چایخوری وانیل شکری 

طرز تهیه :

انار دون شده را داخل 3 عدد لیوان ریخته و آنرا یا بشکل مایل روی ظرفی  قرار داده و یا لیوان را بصورت معمولی صاف قرار میدهیم . 





آبجوش را روی ژله انار ریخته و هم میزنیم تا ژله کاملا حل شود . ژله را قاشق قاشق روی دانه های انار تا جایی میریزیم که فقط روی انار را بپوشاند و بیشتر نمی ریزیم . بعد آنرا برای 30 تا 45 دقیقه در یخچال میگذاریم .
شیر را در ظرفی که بشه روی حرارت گذاشت میریزیم و شکر + وانیل و پودر ژلاتین را به آن اضافه کرده ، خوب هم میزنیم 





و بعد روی حرارت گذاشته و زمانی که جوش آمد از روی حرارت برداشته و بلافاصله خامه را در آن ریخته و هم میزنیم تا خامه در شیر حل بشه و صبر میکنیم تا سرد بشه ، بعد لیوانها را از یخچال بیرون آورده و اگر اریب گذاشته شده اند آنها را صاف گذاشته 





و از مایع شیر و خامه پرشان میکنیم 






و برای حداقل 2 ساعت در یخچال میگذاریم و بعد روی آن را با دانه های انار تزیین میکنیم . دسر آماده است . نوش جان  




هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...