مواد لازم :
انار : 1 عدد دانه شده
ژله انار : نصف بسته ( ژله قرمز رنگ )
آب جوش : 1 لیوان
شیر : 1 لیوان
خامه صبحانه : 200 گرم
شکر : 2 – 3 قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین : 2 قاشق مرباخوری
وانیل : 1 قاشق مرباخوری مایع یا نوک قاشق چایخوری وانیل
شکری
طرز تهیه :
انار دون شده را داخل 3 عدد لیوان ریخته و آنرا یا بشکل
مایل روی ظرفی قرار داده و یا لیوان را
بصورت معمولی صاف قرار میدهیم .
آبجوش را روی ژله انار ریخته و هم میزنیم تا ژله
کاملا حل شود . ژله را قاشق قاشق روی دانه های انار تا جایی میریزیم که فقط روی
انار را بپوشاند و بیشتر نمی ریزیم . بعد آنرا برای 30 تا 45 دقیقه در یخچال
میگذاریم .
شیر را در ظرفی که بشه روی حرارت گذاشت میریزیم و شکر +
وانیل و پودر ژلاتین را به آن اضافه کرده ، خوب هم میزنیم
و بعد روی حرارت گذاشته
و زمانی که جوش آمد از روی حرارت برداشته و بلافاصله خامه را در آن ریخته و هم
میزنیم تا خامه در شیر حل بشه و صبر میکنیم تا سرد بشه ، بعد لیوانها را از یخچال
بیرون آورده و اگر اریب گذاشته شده اند آنها را صاف گذاشته
و از مایع شیر و خامه
پرشان میکنیم
و برای حداقل 2 ساعت در یخچال میگذاریم و بعد روی آن را با دانه های
انار تزیین میکنیم . دسر آماده است . نوش جان
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر