۱۳۹۳ آبان ۸, پنجشنبه

سس پیازچه ( سس ساندویچ )








مواد لازم :


سس مایونز : نصف لیوان

سس کچاب : یک قاشق مرباخوری

سرکه : یک قاشق غذاخوری

خیارشور رنده شده : 2 قاشق غذاخوری

پیازچه ریزخرد شده : 4 قاشق غذاخوری

خامه : 1 قاشق مربا خوری

نمک و فلفل : بمیزان دلخواه


طرز تهیه :


پیازچه ریز خرد شود . خیار شور رنده درشت شود یا ریز خرد شود . بعد در ظرفی تمام مواد را با هم مخلوط کرده و از این سس خوشمزه در ساندویچ ها و غذا های گوشتی مثل مرغ سوخاری استفاده میکنیم . نوش جان


هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...