آرد برنج سفید و نرم : 375
گرم
تخم مرغ : 2 زرده + یک
سفیده
روغن جامد : 180 گرم
پودر قند : 150 گرم
هل سفید و نرم : یک قاشق
چایخوری
گلاب سنگین : 4 قاشق
غذاخوری
طرزتهیه :
پودر قند + هل + تخم مرغ را
زده تا سفید شود . بعد روغن را اضافه و هم میزنیم . گلاب را نیز
میافزاییم .در آخر آرد را اضافه میکنیم .به خمیر 2 ساعت استراحت میدهیم و بعد از
آن گلوله هایی به اندازه فندق برداشته و کف دست کمی آنرا
فشرده تا پخش شود . با قالب های آماده روی آن طرح
میاندازیم .و در سینی فر چیده ، برای روی آن میتوان از تخم خرفه -خلال پسته یا
پودر پسته استفاده کرد .سینی را در فر 175 درجه سانتیگراد به
مدت 20 دقیقه میگذاریم . این خمیر را برای چند روز
میتوانیم در یخچال نگهداری کنیم .
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر