۱۳۹۳ آذر ۵, چهارشنبه

شیرینی برنجی







مواد لازم :

آرد برنج سفید و نرم : 375 گرم

تخم مرغ : 2 زرده + یک سفیده

روغن جامد : 180 گرم

پودر قند : 150 گرم

هل سفید و نرم : یک قاشق چایخوری

گلاب سنگین : 4 قاشق غذاخوری

طرزتهیه :

پودر قند + هل + تخم مرغ را زده تا سفید  شود . بعد  روغن را اضافه و هم میزنیم . گلاب را نیز میافزاییم .در آخر آرد را اضافه میکنیم .به خمیر 2 ساعت استراحت میدهیم و بعد از آن گلوله هایی به اندازه  فندق  برداشته  و کف دست  کمی آنرا  فشرده  تا پخش  شود . با قالب های  آماده  روی آن  طرح میاندازیم .و در سینی فر چیده ، برای روی آن میتوان از تخم خرفه -خلال پسته یا پودر پسته  استفاده  کرد .سینی را در فر 175 درجه سانتیگراد به مدت  20 دقیقه  میگذاریم . این خمیر را برای چند  روز  میتوانیم در  یخچال نگهداری کنیم .

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...