مواد لازم :
برنج : 4 پیمانه
زرده تخم مرغ : 4 عدد
ماست : دو سوم لیوان ( یک لیوان سر خالی)
گلاب : یک سوم پیمانه
زعفران دمکرده : 4 قاشق غذاخوری
گوشت قرمز : گرم 300 گرم ورقه ای برش زده شود
پیاز : 1 عدد بزرگ ،نگینی خرد شود
نمک ، فلفل و زرد چوبه بمیزان لازم
روغن نصف لیوان
طرز تهیه :
برنج را نم کرده
، پخته و آبکش کنید . درون تابه کمی روغن ریخته ، پیاز را درون تابه ریخته و گوشت
را روی آن بچینید و همان اول فلفل و زردچوبه را نیز اضافه کنید .
از اول روی حرارت
کاملا کم حدود یکربع تا بیست دقیقه گوشت و پیاز را با هم بپزید . اصلا نمیخواهیم
پیاز سرخ شود بلکه فقط نرم شود گاهی گوشت ها را زیر و رو کنید . در اواخر پخت نمک
هم بیفزایید.
درون کاسه ای
ماست + زرده تخم مرغ + زعفران + گلاب + روغن را با هم مخلوط کرده و بیشتر برنج
آبکش شده را درون مایع بریزید . بعد کف قابلمه را چرب کرده و یک لایه از مایع ته
چین را در آن ریخته و صاف کنید . حالا گوشت و پیاز را روی لایه اول بچینید و بقیه
مایع ته چین را روی آن ریخته و صاف کنید . همینطور برنج سفید را نیز روی آن ریخته
و صاف کنید . ته لیوان آب را روی آن داده و روی حرارت زیاد آنرا گذاشته و بعد از 2
دقیقه حرارت را کم کرده تا برنج دم کشیده و ته چین آماده شود .
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر