۱۳۹۳ مهر ۲۹, سه‌شنبه

ته چین گوشت









مواد لازم :

برنج : 4 پیمانه

زرده تخم مرغ : 4 عدد

ماست : دو سوم لیوان ( یک لیوان سر خالی)

گلاب : یک سوم پیمانه

زعفران دمکرده : 4 قاشق غذاخوری

گوشت قرمز :  گرم  300 گرم ورقه ای برش زده شود

پیاز : 1 عدد بزرگ ،نگینی خرد شود

نمک ، فلفل و زرد چوبه بمیزان لازم

روغن نصف لیوان

طرز تهیه :
برنج را نم کرده ، پخته و آبکش کنید . درون تابه کمی روغن ریخته ، پیاز را درون تابه ریخته و گوشت را روی آن بچینید و همان اول فلفل و زردچوبه را نیز اضافه کنید . 






از اول روی حرارت کاملا کم حدود یکربع تا بیست دقیقه گوشت و پیاز را با هم بپزید . اصلا نمیخواهیم پیاز سرخ شود بلکه فقط نرم شود گاهی گوشت ها را زیر و رو کنید . در اواخر پخت نمک هم بیفزایید.






درون کاسه ای ماست + زرده تخم مرغ + زعفران + گلاب + روغن را با هم مخلوط کرده و بیشتر برنج آبکش شده را درون مایع بریزید . بعد کف قابلمه را چرب کرده و یک لایه از مایع ته چین را در آن ریخته و صاف کنید . حالا گوشت و پیاز را روی لایه اول بچینید و بقیه مایع ته چین را روی آن ریخته و صاف کنید . همینطور برنج سفید را نیز روی آن ریخته و صاف کنید . ته لیوان آب را روی آن داده و روی حرارت زیاد آنرا گذاشته و بعد از 2 دقیقه حرارت را کم کرده تا برنج دم کشیده و ته چین آماده شود .  

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...