کشک و بادمجان
برای دستیابی به طرز تهیه غذاهای دیگر به http://azinjataonja.blogfa.com/ بروید
مواد لازم :
بادمجان : 1 کیلو سرخ شده
کشک ساییده غلیظ : 1 پیمانه
پیاز : 1 عدد بزرگ ، نگینی خرد شود
سیر : 4 حبه ، رنده ریز شود
زنجبیل تازه : به اندازه 2 حبه سیر
نمک ، فلفل ، زردچوبه و ادویه بمیزان لازم
روغن : 2 قاشق
طرز تهیه :
بادمجان را که از قبل سرخ کردیم . 2 قاشق روغن و پیاز را روی حرارت کمی تفت میدهیم بعد سیر و زنجبیل را افزوده وبعد از یک سر تفت خوردن ( نمک ، فلفل ، زردچوبه و ادویه ) و سپس بادمجان را اضافه میکنیم . نصف لدوان آب هم ریخته ، سر قابلمه را گذاشته تا با حرارت کم بپزد و جا بیفتد . بعد از یکربع مقداری از کشک را اضافه کرده هم میزنیم و وقتی دوباره غذا شروع به جوشیدن کرد آنرا از روی حرارت برداشته در ظرفی کشیده و روی آنرا با کشک ، نعنا داغ ، سیر و پیاز ، کشک زعفرانی و حتی خود بادمجان تزیین میکنید . من با کشک و کشک زعفرانی و نعنا داغ تزیین کردم . نوش جان
برای دیدن فیلم آموزشی به
https://www.youtube.com/watch?v=yV7HuP0GVZQ&list=PLMoYiYfrr-ts-5VLTc0V4ZTrCv5MPLkXu&index=2
یا
آشپزی از اینجا تا آنجا قسمت ویدیو
https://www.facebook.com/azinjataonja
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر