۱۳۹۳ مهر ۲۷, یکشنبه

کشک و بادمجان



کشک و بادمجان

برای دستیابی به طرز تهیه غذاهای دیگر به http://azinjataonja.blogfa.com/ بروید


مواد لازم :
 

بادمجان : 1 کیلو سرخ شده
 

کشک ساییده غلیظ : 1 پیمانه
 

پیاز : 1 عدد بزرگ ، نگینی خرد شود
 

سیر : 4 حبه ، رنده ریز شود
 

زنجبیل تازه : به اندازه 2 حبه سیر
 

نمک ، فلفل ، زردچوبه و ادویه بمیزان لازم
 

روغن : 2 قاشق

طرز تهیه :
 

بادمجان را که از قبل سرخ کردیم . 2 قاشق روغن و پیاز را روی حرارت کمی تفت میدهیم بعد سیر و زنجبیل را افزوده وبعد از یک سر تفت خوردن ( نمک ، فلفل ، زردچوبه و ادویه ) و سپس بادمجان را اضافه میکنیم . نصف لدوان آب هم ریخته ، سر قابلمه را گذاشته تا با حرارت کم بپزد و جا بیفتد . بعد از یکربع مقداری از کشک را اضافه کرده هم میزنیم و وقتی دوباره غذا شروع به جوشیدن کرد آنرا از روی حرارت برداشته در ظرفی کشیده و روی آنرا با کشک ، نعنا داغ ، سیر و پیاز ، کشک زعفرانی و حتی خود بادمجان تزیین میکنید . من با کشک و کشک زعفرانی و نعنا داغ تزیین کردم . نوش جان


برای دیدن فیلم آموزشی به
https://www.youtube.com/watch?v=yV7HuP0GVZQ&list=PLMoYiYfrr-ts-5VLTc0V4ZTrCv5MPLkXu&index=2
یا
آشپزی از اینجا تا آنجا قسمت ویدیو
https://www.facebook.com/azinjataonja

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...