برنج خوب در درجه اول باید خشک و مانده
باشد . برنجی که از سال قبل مانده است بهتر از برنجی که تازه است ری میکند دانه
های بلند ، باریک و سفت که اگر آنرا زیر دندان گذاشتید به آسانی خرد نشود . برنج
از هر دو طرف مقداری تیز است . رنگ برنج سفید متمایل به استخوانی میباشد . برنج
خوب نیمه ندارد و دارای عطر و طعم خوشی است . برنج ایران جزء بهترین برنج
های درجه اول دنیاست .
خیس کردن برنج
معمولا برای اندازه گیری
برنج از پیمانه استفاده میشود . و برای هر فرد یک پیمانه در نظر گرفته
میشود . برنج را با آب ولرم 3 یا 4 بار بشویید و بامقداری آب ولرم که تقریبا 2 بند
انگشت روی آن آب بگیرد نم کنید. در ازای هر پیمانه برنج یک قاشق مربا خوری پر نمک
بدون ید بریزید یا اینکه نمک سنگ باندازه کافی داخل یک کیسه کوچک کرده و روی برنج
میگذاریم (اگر همراه نمک سنگ شن بود درون کیسه بماند). برای اینکه برنج صافی خوب
خیس بخورد و قد بکشد باید دست کم 4 تا 5 ساعت نم باشد (برنج ایرانی ) . برنج های
خارجی نیاز به این همه خیس خوردن ندارد و یک تا دو ساعت کافیست . برنج ایرانی را
حتی از شب قبل هم میتوان خیس کرد که البته مقدار نمک را هم کمی بیشتر میکنیم .
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر