مواد لازم
مواد
خمیر مادر (روغن:350 گرم-آرد:500 گرم-پودرقند 300 گرم-وانیل کمی)
کاکائو یک قاشق غذاخوری
فندق خام لپه شده نصف لیوان
طرزتهیه
روغن+پودرقند+وانیل را بادست زده بعد آرد و کاکائوی الک شده را به آن افزوده
حدود یکساعت استراحت داده ،سپس از خمیر گلوله هایی به اندازه کمی بزرگتر از فندق برداشته
و روی آن یک لپه فندق گذاشته کمی فشار میدهیم و آنها را درسینی فرچیده و در فری که
از قبل با درجه 170سانتیگراد گرم شده به مدت 20 دقیقه میگذاریم
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر