۱۳۹۳ آبان ۱۶, جمعه

شُکُلی







مواد لازم

مواد خمیر مادر (روغن:350 گرم-آرد:500 گرم-پودرقند 300 گرم-وانیل کمی)

 کاکائو یک قاشق غذاخوری 

 فندق خام لپه شده نصف لیوان





طرزتهیه

روغن+پودرقند+وانیل را بادست زده بعد آرد و کاکائوی الک شده را به آن افزوده حدود یکساعت استراحت داده ،سپس از خمیر گلوله هایی به اندازه کمی بزرگتر از فندق برداشته و روی آن یک لپه فندق گذاشته کمی فشار میدهیم و آنها را درسینی فرچیده و در فری که از قبل با درجه 170سانتیگراد گرم شده به مدت 20 دقیقه میگذاریم


هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...