۱۳۹۳ آبان ۱۵, پنجشنبه

سس خردل(جهت استفاده گوشت قرمز ،ماهی،مرغ و انواع ساندویچ)







مواد لازم   

                                                                                                           
 
خردل : 1 قاشق غذاخوری

آبلیمو : 4 قاشق غذا خوری

خامه : 2 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به میزان نیاز

طرز تهیه

 

در ظرفی نمک + فلفل + خردل را مخلوط کرده و آبلیمو را افزوده بعد خامه را نیز با آنها مخلوط میکنیم . از این سس میتوان برای انواع گوشت و ساندویچ ها استفاده کرد

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...