سینه مرغ چرخکرده : 1 کیلو
نان تست : 3 عدد
شیر : نصف لیوان
هویج رنده شده : 1 قاشق غذاخوری
پیازچه ریز خرد شده : 1 قاشق غذاخوری
سیر : 4 حبه بزرگ رنده ریز شود
نمک ، فلفل سیاه و فلفل قرمز بمیزان لازم
مغز پسته خام : حدود 15 عدد
ورق سلفون و سلفون مخصوص فر ( تنورک ) برای پیچیدن کالباس
طرز تهیه :
گوشت
را 3 بار چرخ کنید و یا اینکه بعد از یک بار چرخ کردن آنرا با مخلوط کن
یا غذا ساز بصورت خمیر در آورید . ( با 1، 2 ، 3 که همون چرخ گوشتهای
مولینکس است هم اینکار راحت انجام میشه ) .
برشتگی دور نانهای تست را در آورید و آنها را با نصف لیوان شیر خیس کنید تا بصورت خمیر در آید .
برشتگی دور نانهای تست را در آورید و آنها را با نصف لیوان شیر خیس کنید تا بصورت خمیر در آید .
در
ظرفی تمام مواد بجز پسته را مخلو ط کرده ، خوب ورز دهید .
بعد داخل سلفون مخصوص فر ریخته و خمیر کالباس را بصورت استوانه در آورید . مغز پسته ها را در قسمتهای مختلف خمیر فرو کنید . سعی کنید خمیر کاملا منسجم و فشرده باشد و حباب داخل آن نباشد . دو طرف سلفون را روی هم آورده و با غلتداندن آن روی میز هم فشرده میشود و هم استوانه ای صاف . بعد دو طرف سلفون را به حالت شکلاتی ببندید و محکم گره بزنید . برای اینکه موقع پخت آب داخل آن نشود 3 لایه ورق سلفون بپیچید یعنی وقتی دو طرف آنرا بصورت شکلاتی پیچیدید و گره زدید دوباره سلفون پهن کرده و مواظب باشید که درزها روی هم نیفتند .
بعد یک قابلمه بزرگ که رول کالباس ما کاملا در آن جا بگیرد را آب کرده و آنرا بجوش میاوریم و رول کالباس را درون آن گذاشته سر قابلمه را گذاشته با حرارت متوسط که قل بزند و آب روی رول باشد یک ساعت و ربع زمان برای پخت در نظر میگیریم
بعد داخل سلفون مخصوص فر ریخته و خمیر کالباس را بصورت استوانه در آورید . مغز پسته ها را در قسمتهای مختلف خمیر فرو کنید . سعی کنید خمیر کاملا منسجم و فشرده باشد و حباب داخل آن نباشد . دو طرف سلفون را روی هم آورده و با غلتداندن آن روی میز هم فشرده میشود و هم استوانه ای صاف . بعد دو طرف سلفون را به حالت شکلاتی ببندید و محکم گره بزنید . برای اینکه موقع پخت آب داخل آن نشود 3 لایه ورق سلفون بپیچید یعنی وقتی دو طرف آنرا بصورت شکلاتی پیچیدید و گره زدید دوباره سلفون پهن کرده و مواظب باشید که درزها روی هم نیفتند .
بعد یک قابلمه بزرگ که رول کالباس ما کاملا در آن جا بگیرد را آب کرده و آنرا بجوش میاوریم و رول کالباس را درون آن گذاشته سر قابلمه را گذاشته با حرارت متوسط که قل بزند و آب روی رول باشد یک ساعت و ربع زمان برای پخت در نظر میگیریم
بعد
کالباس را از آب در آورده
و یک ساعت بیرون از یخچال گذاشته تا خنک شود و بعد در یخچال گذاشته و بعد از گذشت یکی ، دو ساعت میتوانید با خیال راحت هر چه دوست دارید کالباس بخورید و از خوردنش هراس نداشته باشید ( انواع ساندویچ و سالاد ). نوش جان ..عذرا
و یک ساعت بیرون از یخچال گذاشته تا خنک شود و بعد در یخچال گذاشته و بعد از گذشت یکی ، دو ساعت میتوانید با خیال راحت هر چه دوست دارید کالباس بخورید و از خوردنش هراس نداشته باشید ( انواع ساندویچ و سالاد ). نوش جان ..عذرا
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر