۱۳۹۳ آذر ۱۱, سه‌شنبه

کالباس مرغ خونگی








مواد لازم :



سینه مرغ چرخکرده : 1 کیلو

نان تست : 3 عدد

شیر : نصف لیوان

هویج رنده شده : 1 قاشق غذاخوری 

پیازچه ریز خرد شده : 1 قاشق غذاخوری

سیر : 4 حبه بزرگ رنده ریز شود

نمک ، فلفل سیاه و فلفل قرمز بمیزان لازم

مغز پسته خام : حدود 15 عدد

ورق سلفون  و سلفون مخصوص فر ( تنورک ) برای پیچیدن کالباس

طرز تهیه :


گوشت را  3 بار چرخ کنید و یا اینکه بعد از یک بار چرخ کردن آنرا با مخلوط کن یا غذا ساز بصورت خمیر در آورید . ( با 1، 2 ، 3 که همون چرخ گوشتهای مولینکس است هم اینکار راحت انجام میشه ) . 




 برشتگی دور نانهای تست را در آورید و آنها را با نصف لیوان شیر خیس کنید تا بصورت خمیر در آید .  



در ظرفی تمام مواد بجز پسته را مخلو ط کرده  ، خوب ورز دهید . 




 بعد داخل سلفون مخصوص فر ریخته  و خمیر کالباس را بصورت استوانه در آورید . مغز پسته ها را در قسمتهای مختلف خمیر فرو کنید .  سعی کنید خمیر کاملا منسجم و فشرده باشد و حباب داخل آن نباشد . دو طرف سلفون را روی هم آورده و با غلتداندن آن روی میز هم فشرده میشود و هم استوانه ای صاف . بعد دو طرف سلفون را به حالت شکلاتی ببندید و محکم گره بزنید . برای اینکه موقع پخت آب داخل آن نشود 3 لایه ورق سلفون بپیچید یعنی وقتی دو طرف آنرا بصورت شکلاتی پیچیدید و گره زدید دوباره سلفون پهن کرده و مواظب باشید که درزها روی هم نیفتند . 



بعد یک قابلمه بزرگ که رول کالباس ما کاملا در آن جا بگیرد را آب کرده و آنرا بجوش میاوریم  و رول کالباس را درون آن گذاشته سر قابلمه را گذاشته با حرارت متوسط که قل بزند و آب روی رول باشد یک ساعت و ربع زمان برای پخت در نظر میگیریم
بعد کالباس را از آب در آورده 





و یک ساعت بیرون از یخچال گذاشته تا خنک شود و بعد در یخچال گذاشته و بعد از گذشت یکی ، دو ساعت میتوانید با خیال راحت هر چه دوست دارید کالباس بخورید و از خوردنش هراس نداشته باشید  ( انواع ساندویچ و سالاد ). نوش جان ..عذرا






هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...